لیست اختراعات محمد ارسالي
براي بررسي مشخصات پخت نمونه ها از رنومتر مدل 4308 ساخت شركت Zwick آلمان استفاده شد و آميزه ها به وسيله پرس هيدروليك 25 تن ساخت شركت DAVENPORT در دماي 160C و فشار 150Kg/cm2 پخت شدند. خواص كششي با كمك دستگاه ELIMA ساخت ايران طبق استاندراد ASTMD412 با سرعت كشش 500mm/min اندزه گيري شد و براي هر نمونه 3 آزمون انجام شد. با افزايش اورگانوكلي زمان هاي پخت بهينه و اسكورچ كاهش يافته اند. همچنين افزودن اورگانوكلي به آميخته EN پر نشده در مقايسه با افزودن اورگانوكلي به EN پر شده (نانو كامپوزيت ها) باعث كاهش بيشتر و چشمگيرتر در زمانهاي پخت مي شود. فواصل لايه ها در نانو كامپوزيت ها نسبت به نانو كلي خالص بزرگتر شده اند و از2θ=3.4 كه بيانگر فاصله بين لايه اي 2.42nm است به حدود2θ=2.5 و فاصله بين لايه اي 3.5nm رسيده است. كه اين مطلب به خوبي نشان مي دهد كه زنجيره هاي لاستيك طي فرايندآميزه سازي در فوصل بين لايه اي نانوكلي قرار گرفته اند و باعث منبسط شدن اين فواصل شده و ساختمان اينتركليت شده را حاصل كرده اند. همچنين از پراش پيك مشخص است كه با افزايش نانو كلي پراش پيك نيز بيشتر شده است اگر چه موقعيت قرار گرفتن پيك تغيير قابل ملاحظه اي نداشته است. با افزايش در مقدار اورگانوكلي مقاومت كششي افزايش يافته است، همچنين بيشترين افزايش در استحكام كششي مربوط به نانو كامپوزيت هايي است كه در آنها از دو ارگانوكلي بطور همزمان استفاده شده است. با افزايش اورگانوكلي مدول هاي 100، 200 و 300 افزايش يافته اند. كه اين افزايش براي نانوكامپوزيت هاي EN-xAB بيشتر از EN-xB و براي EN-xB بيشتر از EN-xA مي باشد.
موارد یافت شده: 1